egine like a machinegun - Texas 4x4 Forum

Go Back   Texas 4x4 Forum > Technical > Gas\Diesel Engine & Transmission

Photo Gallery Places to Wheel Gallery III Home Forum Tech Section IRCChat FlashChat

Gas\Diesel Engine & Transmission Engine, Transmission, Transfer case

Texas4x4.org is the premier All All Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.

Gas\Diesel Engine & Transmission:

egine like a machinegun



Reply
 
Share LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-15-2008, 08:07 AM   #1
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 8
blackindian just gettin started
egine like a machinegun

hello 4x4 brothers,

if i accelerate a litlle with my mutt(1600 toyota engine)everythings go fine butt when i accelerate half or full.it starts to make loud bangs out the exhoult.and looses power.is this the delco??
blackindian is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 11-15-2008, 09:45 PM   #2
Flex Master
 
Join Date: Jan 2006
Location: Abilene, TX
Posts: 1,530
95YJman is a splendid one to behold - from afar95YJman is a splendid one to behold - from afar95YJman is a splendid one to behold - from afar95YJman is a splendid one to behold - from afar95YJman is a splendid one to behold - from afar95YJman is a splendid one to behold - from afar95YJman is a splendid one to behold - from afar
Sounds like a timing issue.
__________________
85 Yota truggy, 2.4 Diesel/5-speed/2.28/4.7 twin sticks, D60s front/rear 5.38s, 39.5 IROKs on H1beadlocks
95YJman is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2008, 10:02 PM   #3
Wheels 4 Food
 
Join Date: Nov 2004
Location: Corpus Christi
Posts: 6,733
Big4x4ride Surfs Venus with AnubisBig4x4ride Surfs Venus with AnubisBig4x4ride Surfs Venus with AnubisBig4x4ride Surfs Venus with AnubisBig4x4ride Surfs Venus with AnubisBig4x4ride Surfs Venus with AnubisBig4x4ride Surfs Venus with AnubisBig4x4ride Surfs Venus with AnubisBig4x4ride Surfs Venus with AnubisBig4x4ride Surfs Venus with AnubisBig4x4ride Surfs Venus with Anubis
hmm i had one that did it all the time, had a stuck exhaust valve. SOunds like a fuel or timing issue to me though
Big4x4ride is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -6. The time now is 02:22 PM.


3.8.8 - Powered by vBulletin
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2002-2012 Texas4x4.org
 

SEO by vBSEO 3.6.0