Default "Display Options" not uniform - Texas 4x4 Forum

Go Back   Texas 4x4 Forum > News Desk > Texas4x4 Site Feeback, Help & Support

Photo Gallery Places to Wheel Gallery III Home Forum Tech Section IRCChat FlashChat

Texas4x4 Site Feeback, Help & Support Questions about forum functionality or suggestions for improvement. Need help finding what you're looking for? Let us know here!

Texas4x4.org is the premier All All Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.

Texas4x4 Site Feeback, Help & Support:

Default "Display Options" not uniform



Reply
 
Share LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-01-2012, 11:02 AM   #1
Rock Monkey
 
Join Date: Mar 2005
Location: Georgetown
Posts: 105
HarryH3 is a jewel in the roughHarryH3 is a jewel in the roughHarryH3 is a jewel in the rough
Default "Display Options" not uniform

I've noticed when perusing the site that the default Display Options, down near the bottom of the page are set different for different forums. For example, when I click on "Electrical, Heating & Cooling" there are no threads listed until I drop down and change the Display Options from "Last Day" to "Last 100 days" or something. My change isn't sticky, so it seems to be a setting on the server. Can it be changed to "Beginning" like many of the other forums?


HarryH3 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 01-01-2012, 12:44 PM   #2
Mas Tequila
 
Rastus's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: San Antonio, Texas
Posts: 18,255
Rastus has disabled reputation
Yes, in the usercp > edit options
__________________
Fame is vapor, popularity an accident, riches take wings. Only one thing endures and that is Character.

Quote:
Originally Posted by RVREDDOG View Post
If you need a ladder to work on your rig you might want to re-think your suspension.
Quote:
Originally Posted by bigevil View Post
thats the look a 14yo boy has the 1st time he sees his 1st set of boobies . its the simple pleasures in life
Quote:
Originally Posted by 4x4Freak View Post
Wood yoo lik two bi a voul? I have won four cell.
Rockkrawler
Zukikrawlers
Rastus is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2012, 08:38 PM   #3
Rock Monkey
 
Join Date: Mar 2005
Location: Georgetown
Posts: 105
HarryH3 is a jewel in the roughHarryH3 is a jewel in the roughHarryH3 is a jewel in the rough
Aha! Mine was set to "Forum Default" which is fine for most forums but it appears that the server itself is set to "1 day" as the default for the Electrical, Heating and Cooling forum, so it was screwing things up. (I wonder how many other folks it's affecting and they don't know it?)
HarryH3 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -6. The time now is 03:14 PM.


3.8.8 - Powered by vBulletin
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2002-2012 Texas4x4.org
 

SEO by vBSEO 3.6.0